MEČ LOPTA U MERIDIANU: Prati US Open i osvoji fantastične bonuse!

GEM, SET, BONUS donosi bonuse do 50.000 dinara

GEM, SET, BONUS – takav je ishod svakog teniskog meča ukoliko se kladite u sportskoj kladionici Meridianbet!

Kao što znate, US Open je uveliko u toku, što znači – all eyes on Novak Đoković – koji je u ponedeljak započeo pohod na 24. grend slem. Srbija je ponovo uz svog heroja, koji će dati sve od sebe da još jednom novom titulom obraduje naciju.

I dok bodrimo Novaka, specijalitet američkog ukusa dolazi direktno iz Meridianove kuhinje, jer bukmejkeri ove kladionice serviraju najveće kvote za turnir u Njujorku! Uz to za sve novoregistrovane igrače u Meridianu stiže AS UDARAC – fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE 5.000 DINARA – POTPUNO BESPLATNO i to ako se registrujete uz promo kod bullseye!

Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog, registrujte se odmah ovde, verifikujte nalog i preuzmite bonus. A, ukoliko ste aktivan online igrač u Meridianu, onda se spremite za dodatnu dozu bonusa!

GEM, SET, BONUS donosi bonuse do 50.000 dinara, a jedini uslov je da na tiketu imate barem jedan meč iz US open ponude i uplaćen depozit u toku trajanja promocije. Dakle, ispunite ovaj jednostavan uslov i direktno se kvalifikujete za fantastičan bonus!

O promociji je važno da znate i sledeće:

– aktivna je do 10. septembra

– 50 igrača nagrađuje se sa po 1.000 RSD bonusa

– važi za sve registrovane korisnike

– potrebno je da imate uplaćen depozit i odigran tiket koji sadrži bar jedan meč iz US Open ponude

– bonusi se dodeljuju nasumično

– ne važi za tikete odigrane sa bonus novcem, tikete obrađene turbo kešom i sistemske tikete

– proglašenje dobitnika bonusa biće 11. septembra

Dakle, sve je spremno za US open tiket. Iskoristite najveće kvote i sastavite kombinaciju koja vam može obezbediti dodatne bonuse za online klađenje.

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte ovde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

CRNO-BELI BEZ DVA IGRAČA: Partizan oslabljen u Podgorici

Košarkaši Partizana sutra u Podgorici od 18 časova igraju drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti. Tim Željka Obradovića...

POVEZANE OBJAVE