Mrkela prokomentarisao Zvezdinu grupu: Evo šta kaže sportski direktor crveno-belih

Fudbalski klub Crvena zvezda dobila je sinoć rivale u Ligi šampiona.

Tim Baraka Bahara igraće protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa, a grupu Crvene zveze prokomentarisao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

– Ponosni smo na činjenicu da smo kao predstavnici Crvene zvezde i ove godine prisustvovali žrebu za grupnu fazu Lige šampiona. Naporno smo radili kako bismo izgradili tim koji će tokom jeseni odmeriti snage sa izuzetno kvalitetnim evropskim ekipama. U Ligi šampiona nema lakih protivnika, a žreb je lutrija, ipak spremni smo da dočekamo sva tri rivala i da se pokažemo u najboljem svetlu. Možemo da kažemo da smo zadovoljni rivalima, a na igračima je da na terenu dostojno predstave Crvenu zvezdu i izbore se za dobar rezultat, rekao je Mrkela. 

Raspored takmičenja još nije poznat, jasno je samo da će grupna faza početi 19. i 20. septembra.

Imamo potpuno poverenje u trenera Baraka, koji će zajedno sa svojim stručnim štabom detaljno analizirati svakog protivnika. Forma ekipe se tempira za kraj septembra i početak Lige šampiona, siguran sam da ćemo tek videti najbolje izdanje naših igrača. Svesni smo činjenice da nas očekuje šest izuzetno teških mečeva, ali isto tako i da ćemo uz podršku navijača kod kuće i na gostujućem terenu biti konkurentni,zaključio je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON GLAZERA: Poznata i Borjanova sudbina u Zvezdi?!

Danas se pojavila informacija da je prvi golman Crvene zevzde Omri Glazer blizu odlaska iz kluba i da je...

POVEZANE OBJAVE