Veliko pojačanje: Bivši igrač Zvezde stigao u Čukarički

Fudbalski klub Čukarički ima novo pojačanje.

Novi fudbaler tog tima je nekadašnji igrač Crvene zvezde Ognjen Vranješ. Vranješ je prošao omladinsku školu banjalučkog Borca, a posle je prešao u Crvenu zvezdu, koja ga je pozajmljivala Napretku i Šerifu. Igrao je i za ruske timove Krasnodar i Alaniju, turske Elazigspor i Gazijantepspor, španski Sporting Hihon AEK iz Atine, belgijske ekipe Anderleht i Šarlroa, a poslednji klub mu je bio turski Hatajaspor.

 Posle uvodnog dela Super lige i dva evropska meča, reagovali smo dovođenjem Ognjena Vranješa. Moraćemo još malo da sačekamo na oporavak Vukašina Jovanovića, koji još nije spreman da zaigra, a Vranješ je tip igrača koji može da bude nosilac, ima potrebno iskustvo, agresivnost, sposobnost da konsoliduje i podigne našu ekipu – kazao je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević, koji je potom nastavio:

– Ognjena poznajem još dok je bio u Crvenoj zvezdi, tada je bio pozajmljen Napretku, dok sam bio u Kruševcu. Potom smo sarađivali i u AEK-u. Poslednji klub je imao u Turskoj, ali zbog razornog zemljotresa sezona je bila gotova za Hatajaspor. Želeli su ga mnogi timovi, na našu sreću došao je na Banovo brdo.

Vreanješ je izneo svoja očekivanja.

– Drago mi je što smo postigli dogovor i što ću u nastavku sezone nositi dres Čukaričkog. Znam gde dolazim, znam da je ovo veoma organizovan klub, u samom vrhu srpskog fudbala i raduje se novom izazovu. Uveren sam da ću svojim iskustvom i kvalitetom doprineti ekipi, da ćemo zajedničkim snagama ostvariti sve zacrtane ciljeve. Na meni je da naporno radim, da svojim igrama na terenu opravdao poverenje svih u klubu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE