Alegri otkrio da li će Kostić biti prodat, govorio i o napretku Vlahovića

Fudbaleri Juventusa sutra gostuju Empoliju u 3. kolu italijanske Serije A, a trener Masimilijano Alegri je pred ovaj duel govorio i o srpskim reprezentativcima Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću.

Sada imamo konkurentski tim i verujemo da Dušan Vlahović igra mnogo bolje nego prošle godine, da je ovo nova sezona za Federika Kijezu, da će se Pogba paziti koliko je moguće i da ćemo ga puštati da igra kad dostigne optimalnu kondiciju, te da ova ekipa i dalje raste, smatra Alegri, koji je istakao i na kom polju je napredovao srpski golgeter.

Vidim da je smireniji, fizički je bolji. Napadači su uvek bolji kad daju golove, a on je uspeo u prve dve utakmice, i rekao sam vam na početku predsezone da verujem kako će Vlahović, koji prošle godine nije bio tako dobar, pa je svejedno dao 10, 12 golova, davati i ove. Veoma sam smiren po pitanju njegove igre, kao i zbog Federika, Arkadijuša Milika i Moiza Kena, rekao je trener Juventusa.

On je bio direktan kada je reč o potencijalnom transferu Filipa Kostića usled smanjene minutaže.

To nije povezano sa tržištem, apsolutno ne. S Udinezeom sam objasnio zašto sam igrao sa Kambijasom, kom sam se okrenuo i sa Bolonjom. Možda će sutra baš Kostić biti starter, on je igrač koji je omogućio mnogo asistencija i napredovaće pred golom. Zadovoljan sam njime, ali kažem, s jednom utakmicom nedeljno, biće fudbalera koji će igrati manje, objasnio je Alegri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOGOVOREN POSAO: Glazer odlazi iz Zvezde, klub će zaraditi trostruko više nego kad je kupljen!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje večeras prvenstveni duel protiv Vojvodine. Već se govorilo o tome da će Omri Glazer otići i...

POVEZANE OBJAVE