Belingem spasilac Reala, goleada u San Sebastijanu (VIDEO)

Fudbaleri madridskog Reala savladali su na Santijago Bernabeu Hetafe sa 2:1, u sklopu 4. kola La lige.

Na poluvremenu je Kraljevski klub neočekivano gubio, nakon gola Borhe Marojala već u 11. minutu. Nedugo posle povratka na teren izjednačio je Hoselu, koji je bio precizan u 47. minutu.

Kada se činilo da će Real izgubiti dva boda na svom stadionu, u petom minutu zaustavnog vremena u ulozi spasioca se našao Džud Belingem, koji je već miljenik navijača. On se našao na pravom mestu da nakon nesigurne reakcije golmana gostiju rutinski smesti loptu u mrežu.

Prava goleada viđena je u San Sebastijanu, gde je Real Sosijedad savladao Granadu sa 5:3!

Na poluvremenu su domaći vodili sa 2:1. Golove je postigao Takefusa Kubo u 9. i 44. minutu, dok je rezultat u 35. minutu poravnat autogolom Le Normanda.

Usledila je prava kanonada u drugom poluvremenu. Na 3:1 je povisio Martin Zubimendi u 59. minutu, a samo osam minuta kasnije je mladi Barenetksea dodatno uvećao prednost.

Za 5:1 je Miki Boš uzvratio “uslugu” iz prvog poluvremena autogolom, a potom su Boje u 83. i Saragosa u zaustavnom vremenu postigli dva utešna gola.

Ovo je bio pravi dan za autogolove u Španiji, pošto je i Alaves na svom terenu savladao Valensiju minimalnim rezultatom 1:0, zahvaljujući autogolu Ozkačara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆ SVESTAN GREŠAKA: Uništili su nas u reketu!

Košarkaši Denvera čekaće narednu priliku da završe plej-of seriju protiv LA Lejkersa. Jezeraši su sinoć slavili i smanjili na 3:1....

POVEZANE OBJAVE