Duljaj istakao na kog igrača Partizana bi trebalo da se ugledaju saigrači

Fudbaleri Partizana posle debakla protiv Nordsjelanda u kvalifikacijama za Ligu konferencija nastavljaju takmičenje u domaćoj Superligi, sutrašnjim gostovanjem IMT-u.

Trenutak nije idealan, jer je klub trenutno i bez predsednika posle ostavke Milorada Včelića, a čini se da je i trener Igor Duljaj digao ruke od pojačanja, o čijoj potrebi je govorio nedavno.

Dosta puta sam pričao o pojačanjima, neću više o tome. Da završimo utakmicu sa IMT-om, onda možemo da razgovaramo hoće li biti ili neće. Ovo što imamo je realno, to su igrači koje sam želeo i u koje verujem. U sve momke strašno verujem. Uvek mogu da se nađuzamerke, ali smo igrali protiv odličnog tima. To je iza nas, rekao je trener crno-belih.

Kristijan Belić nagrađen je za trud ovacijama sa tribina, dok su svi ostali “zaradili” zvižduke. Trener Partizana smatra da bi saigrači trebalo da se ugledaju na mladog vezistu.

Čuo sam ovacije Beliću, zvidžike stvarno nisam. Ako je tako, moramo da se ugledamo na Kristijana. Svaki navijač može da oprosti igraču lošu igru, ali nikad neće ako se ne trudi do kraja. Zato ću tražiti od momaka da slede primer Belića, profesionalca koji se ne štedi. Drago mi je što su navijači prepoznali osobu koja daje sve od sebe, istakao je Duljaj.

On je govorio i o pritisku koji vlada u klubu usled trenutne situacije.

Svaki dan je dokazivanje, Niko ne može da zaboravi četvrtak i eliminaciju, ali ne smemo da živimo u prošlosti. Svi trpimo pritisak, sastavni je deo života i sporta, bila je situaicja kad je Mihajlo Ilićšutnuo loptu skoro sa centra, jer mu je rekao neko sa tribina: „Brže malo“. Sve to pripisujem njegovoj mladosti. U nedelju će biti drugačije. Svesni su momci da ako pobedimo možemo da budemo pri vrhu tabele, gde dugo nismo bili, prekomentarisao je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE