HRVATSKA US OPEN SENZACIJA: Novak je najbolji čovek koji je ikad igrao, svi su favoriti protiv mene

Najbolji teniser ikada Novak Đoković sastaće se u osmini finala US opena po prvi put u karijeri sa Hrvatom Bornom Gojom, koji se kroz kvalifikacije domogao glavnog žreba i predstavlja senzaciju turnira.

Hrvat je svestan da je autsajder.

Novak je veliki favorit. Imam ja tremu, ali svi oni mene treba da dobiju. Svi su favoriti protiv mene. Očekujem jedan ekstremno težak meč, i veliki izazov za mene u mojoj karijeri, nešto novo, istakao je Gojo, pa zatim nahvalio našeg asa:

Naravno da se radujem i nadam se da ću pokazati dobar tenis. S Novakom nikad nisam igrao, videćemo šta će se dogoditi u nedelju. Divim se Novaku i imam definitivno neverovatan respekt prema njemu i tome što je sve ostvario. On je najbolji čovek koji je ikad igrao ovaj sport, a to govori dovoljno. Uspeh je još veći kada ga napravi neko ko dolazi iz Srbije, Hrvatske, Bosne… Mi nemamo ništa. Nismo Australijanci, Amerikanci, Francuzi koji imaju velike teniske federacije i dobijaju puno pozivnica za najbolje turnire. Zato posebno cenim Novakov uspeh, on je najbolji ikada, u to nema sumnje, rekao je Gojo.

Meč bi trebalo da počne u noći između nedelje i ponedeljka oko 1 sat posle ponoći po našem vremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dinamo udaljio Zvezdu od direktnog plasmana u LŠ

Kako je najavljeno novi format Lige šampiona koji će krenuti najesen donosi i neke novitete kada su kvalifikacije...

POVEZANE OBJAVE