Pazarci prede Zvezdu: Da se izigramo na Marakani

U okviru šestog kola Superlige Srbije fudbaleri Novog Pazara će gostovati na Marakani aktuelnom šampionu Srbije Crvenij zvezdi.

Trener gostiju Siniša Dobrašinović veruje da će se i Pazarci nešto pitati u Ljutice Bogdana, iako ne beži od činjenice da šestostruki uzastopni šampion države ima ulogu apsolutnog favorita.

Ne mogu negde da odem kako bih sigurno izgubio, makar to bilo i kod Crvene zvezde. Ne da ne razmišljam o tome, nego mi takav pristup nikako ne ulazi u glavu. Mislim da nismo bez šansi. Rekao sam igračima da na popularnu Marakanu odlazimo da se izigramo na pravi način, a ne kao neka seoska družina. Hoćemo da pokažemo pravi fudbal i probamo nešto da napravimo, kaže Dobrašinović za Mozzart Sport.

Posle šokantnog poraza na Voždovcu (2:3), tim Baraka Bahara teži povratku na pobednički kolosek.

Imali su loš dan. Ako pogledamo čitav tok utakmice, puno šansi stvorila je Crvena zvezda. Mnogo toga su promašili. Naravno, svaka ekipa poseduje slabosti. Naš cilj je da prenesemo to što svakodnevno radimo na treningu. Nadam se da će biti dovoljno za neki pozitivan rezultat. Uvek mi je izazovno da se borim protiv velikih, uslovno rečeno boljih ekipa. Treme nema, ali mislim da će i za mene to biti doživljaj. Očekujem da stadion bude dobro popunjen, da moji igrači i sa te strane osete motiv da se pokažu u što boljem svetlu, istakao je on i dodao:

Vrlo bitan je i faktor sreće. Voždovac ga je imao. Probaćemo na naš način da se odupremo prvom favoritu Mozzart Bet Superlige, koji će učiniti sve da Voždovac ode u zaborav, dok ćemo mi ćemo pokušati da im produžimo negativnu seriju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE