Poklanjamo ti 5.000 DINARA BONUSA! Registruj se i uživaj u avanturi!

Meridian još jednom donosi iznenađenje za ljubitelje slotova i sportskog klađenja – registruj se i preuzmi 5.000 DINARA BONUSA!

Još jednom imate priliku da započnete neodoljivu avanturu potpuno besplatno! Bilo da volite slotove ili više preferirate sportkse tikete, ono što vam je Meridian priredio će vas potpuno oduševiti!

Dobro došli na mesto najbolje zabave, REGISTRUJTE SE uz promo kod bullseye i preuzmite 5.000 DINARA BONUSA!

Vaša pustolovina počinje odmah nakon REGISTRACIJE! Biće vam uplaćeno 3.000 DINARA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi, kao i 2.000 DINARA koji vam stoje na raspolaganju za sportske tikete.

Kada je o sportskom klađenju reč, ponuda je zaista široka! Ove subote vas očekuje pregršt mečeva TOP LIGA evropskog fudbala. Osim toga, na tiket možete staviti mečeve sa MUNDOBASKETA ili US OPEN-a koji je uveliko u toku.

Zatim odaberite omiljene slotove izvrtite bonus i pretvorite ga u MILIONSKE DOBITKE! Preko 2.000 igara iz ove kategorije je u ponudi na sajtu meridianbet.rs.

Ne propustite ludu vikend avanturu! Posetite Meridian i uživajte u čarobnoj zabavi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milanska Olimpija uzela još jednu veliku Partizanovu želju?

Već neko vreme se govori o želji Partizana da angažuje makedosnkog beka Nenada Dimitrijevića, koji nastupa za Uniks. Nedavno...

POVEZANE OBJAVE