Voždovac nakon velike pobede nad Zvezdom pao u Kruševcu, Radnički poraženi na gostovanjima (VIDEO)

U okviru 6. kola Superlige Srbije danas su odigrane četiri utakmice. Pored Crvene zvezde, pobede su upisali i kruševački Napredak, Vojvodina i Javor.

Crvena zvezda je uspela da se vrati na pobednički kolosek posle neočekivanog poraza od Voždovca, čiji su igrači sa druge strane izgleda još uvek pod utiskom velike pobede, pošto su poraženi u Kruševcu od Napretka sa 2-1.

Domaćin je poveo golom Milana Bojovića sa penala u 14. minutu, a već u 23. minutu je Dušan Stojiljković udvostručio prednost.

Gosti su do kraja uspeli samo da postignu utešni pogodak, i to takođe sa bele tačne, odakle je bio precizan Borislav Burmaz u 65. minutu.

Javor je u Ivanjici minimalnim rezultatom 1-0 slavio protiv niškog Radničkog, a odlučujući gol postigao je Petar Gigić u 25. minutu.

Ništa uspešniji nije bio ni imenjak iz Kragujevca, pošto je Radnički poražen na stadionu “Karađorđe” od Vojvodine sa 2-1.

Uzalud su gosti poveli već u 7. minutu preko mladog Milutina Vidosavljevića, a potom sačuvali prednost do kraja prvog poluvremena.

Filip Malbašić je u 51. minutu doneo izjednačenje, a Džonatan Bolingi preokret u 82. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE ISCRPLJUJUĆEG MEČA SA MEĐEDOVIĆEM: Šampionu skinuta kruna u Rimu!

Ruski teniser Danil Medvedev poražen je u osmini finala masters turnira u Rimu, nakon ubedljivog poraza od Tomija Pola...

POVEZANE OBJAVE