Zalog za budućnost: Zvezda potpisala mladog centra!

KK Crvena zvezda Meridianbet paralelno sa aktivnostima oko prvog tima, početka prodaje sezonskih karata, angažovan je tokom leta i na ojačavanju mlađih selekcija kluba.

Jedan od najtalentovanijih centara Evrope, Stefan Marjanović novi je član crveno-belih.

Supertalentovani centar rođen je 04.09.2007.godine u Somboru, visok je 210 centimetara i predstavlja veliku budućnost srpske košarke i Crvene zvezde.

Stefan je do ove sezone igrao za ekipu Vojvodine, reprezentativac je Srbije u svojoj starosnoj kategoriji, a bio je i učesnik Evropskog prvenstva za igrače do 16 godina koje je igrano ovog leta.

Stegan Marjanović je potpisao ugovor sa crveno belima u četvrtak, a po potpisivanju ugovora poručio je sledeće:

-Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde predstoji mi izuzetno naporan rad  u narednom periodu, takođe i uložen trud kako bih jednog dana došao do prvog tima Crvene zvezde što mi je cilj. Pre toga puno rada, treninga, utakmica kako bih sa svojim timom stizao do pobeda i titula, rekao je Marjanović.

Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima na svim nivoima kluba kako bi potpuno spremna dočekala novu takmičarsku sezonu u svim kategorijama, stoji na sajtu kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE