VELIKI PREOKRET: Partizan savladao IMT (VIDEO)

U okviru šestog kola Superlige Srbije, Partizan je kao gost savladao IMT posle preokreta rezultatom 3:2.

Domaćin je poveo u 5. minutu igre, a Nikola Vukić je savladao Jovanovića posle odbitka. Crno-beli su primili rano gol međutim u nastavku meča su bili daleko bolji i konkretniji, ali bez učinka jer je na golu IMT-a sjajni Gordić. Najbolju šansu imaju je Menig, sa ivice kaznenog prostora je dobro šutirao, ali lopta je okrznula stativu i završila pored gola.

U 56. minutu IMT je duplirao prednost, strelac je bio Kodžić na asistenciju Radočaja i doneo velikih i 2:0 domaćinu. Par minuta kasnije postigaoje gol Partizan, tačnije Aranđel Stojković, ali je pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije. U 70. minutu Saldanja je smanjio na 2:1. Imao je situaciju “jedan na jedan” i Gordić je najzad savladan. Deset minuta kasnije Radočaj je imao šansu da reši sve dileme, ali je pogodio prečku.  U 90. minutu Kristijan Belić je odlučno ušao u kazneni prostor i iznudio faul za jedanaesterac. Arbitar nije imao dilemu, a precizan sa penala bio je Bibars Natho. 

Pobedu Partizanu donosi Nikolić u petom minutu nadoknade, kada je primio loptu u kaznenom prostoru, pa sa desne strane precizno šutirao u suprotan ugao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE