NOVI DAN NA MUNDOBASKETU – NOVI TIKET: Pogodi najveću kvotu i zakucaj pobedu!

I ove nedelje čeka nas pravi spektakl na Filipinima, u Indoneziji i u Japanu, a ništa manja žurka nije ni u Meridianu!

Svetsko prvenstvo u košarci je u toku, što znači da je vreme za online klađenje i novi tiket! Ono što nas posebno raduje jeste što je sportska kladionica Meridian i za ovaj Mundobasket pripremila fantastičan SPECIJAL IGARA, ultra zanimljivu promociju TVOJA ŠANSA DA ZAKUCAŠ DOBITAK, kao i vrhunske bonuse!

Idemo redom: pre nego što košarkaši Srbije izađu na teren, registrujte se uz promo kod bullseye na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Nakon toga, odigrajte tiket uz NAJVEĆE KVOTE, i možda vam baš ono donese fantastične nagrade!

Evo nekih predloga za klađenje:

Dominikanska Republika – Srbija, dvojka 1.35

SAD – Litvanija, kec 1.01

Italija – Portoriko – kec 1.20

Kao što smo rekli, možda vam baš ovaj tiket donese sjjane nagrade, kao što su: iPhone 14pro, Sony PS5, pokloni iznenađenja, kao i mnogo bonusa za online klađenje! Naime, Meridian je razvio novo takmičenje – POGODI NAJVEĆU KVOTU i imaš priliku da se kladiš na Mundobasket i osvojiš sve ove vredne nagrade.

Odigraj tiket koji sadrži barem jedan meč sa Mundobasketa, sa minimalnom kvotom 1.35 i minimalnom uplatom od 100 RSD i ako pogodite najveću kvotu – u igri ste za sjajne nagrade!

Dakle, kao što možete da vidite – sve vas čeka na jednom mestu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BUDUĆNOST SE ŽALILA NA SUĐENJE PROTIV PARTIZANA: Izdvojili “13 očiglednih grešaka” (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti poraženi su u prvoj utakmici polufinala ABA lige od Partizana u Beogradu. Večeras su povodom ovog duela izdali...

POVEZANE OBJAVE