Crvena zvezda izdala važno saopštenje za sve koji žele da kupe sezonske karte

Danas je počela prodaja sezonskih karata za utakmice košarkaša Crvene zvezde.

Iz kluba su se oglasili saopštenjem u kome izražavaju zadovoljstvo zbog velikog interesovanja navijača, ali su izneli i nove informacije u vezi sa samim procesom kupovine.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Klub izražava veliko zadovoljstvo zbog izuzetno velikog interesovanja koje su naši navijači i ljubitelji košarke pokazali za kupovinu sezonskih karata koja će da podsetimo, trajati do prve takmičarske utakmice u novoj sezoni protiv ASVEL-a u Beogradu 5. oktorba.

KK Crvena zvezda se zahvaljuje svim navijačima na ogromnom interesovanju za kupovinu sezonskih ulaznica.

Zbog numerisanih mesta na celom nivou 200, obnove karata (tačnije izbor novih mesta) i opcije +1, proces same kupovine je sporoji nego inače, iako je sistem u potpunosti u funkciji.

Svi navijači koji su već u 12:00 napravili redove na Kalemegdanu su dobili redne brojeve za ponedeljak i utorak, kako bismo regulisali proces kupovine.

Molimo sve ostale, koji planiraju da dođu na Kalemegdan, da pomere svoj dolazak za sredu.

Napominjemo da će svi moći da dođu do svojih mesta i rezervacija, kao i do svojih mesta u Beogradskoj Areni za narednu sezonu!

Hvala na razumevanju, navodi se u saopštenju Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE