Čukarički angažovao pojačanje za Ligu konferencija iz Kopenhagena!

Posle Ognjena Vranješa i Sandeja Adetunđija, Čukarički je angažovao i treće pojačanje za debitantski nastup u grupnoj fazi evropskog takmičenja, odnosno Ligi konferencija.

Tim sa Banovog Brda biće jači za južnoafričkog reprezentativca Lutera Veslija Singa, koji je poslednje dve sezone bio član Kopenhagena.

Želeli smo da ojačamo konkurenciju na svim pozicijama u timu. Videli smo u prethodnom periodu, posebno u duelima protiv Olimpijakosa šta nam nedostaje, reagovali smo dovođenjem trojice igrača koji imaju kvalitet. Vranješ je prilično iskusan, biće nam od velike koristi na terenu i u svlačionici, dok će Adetunđi biti zamena za Badamosija. Sing ima 26 godina, iskustvo igranja u Evropi i sa te strane neće mu biti potrebno mnogo vremena da se prilagodi. Doneće nam brzinu, ima i reprezentativno iskustvo na zavidnom nivou i sigurno će zaoštriti konkurenciju. Svu trojicu novih igrača ćemo registrovati za nastup u Ligi konferencije, rekao je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević.

Sing je odigrao 13 utakmica za seniorsku reprezentaciju Južne Afrike, a u Evropi je nastupao još i za švedski GAIS i portugalsku Bragu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI ĆE OSTATI U MILANU? Pojavila se nova transfer opcija za Jan-Karla Simića

Mladi srpski štoper Jan-Karlo Simić ove sezone je stekao afirmaciju u prvom timu Milana, kada je iskoristio odsustvo nekoliko...

POVEZANE OBJAVE