Ostoja Mijailović o Madaru i nadimcima koje je dobijao

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović gostovao je u podkastu „Biznis priče“. Govorio je o raznim temama, a dotakao se i nadimcima koje je dobijao a i o Janu Madaru, nekadašnjem igraču Partizana.

Pričao je i nadimcima koji ga prate. Posebno jednom…

– Do 2017- svi su me zvali imenom i prezimeom, a dolaskom u Partizan počeli su da mi daju nadimke, Limar, Narko diler, Seljak iz Čačka… U prvo vreme su mi smetali. Ljudi koji mi kačili nadimke pogađali su u metu. Ali kasnije želudac prihvati takve stvari. Ali pogrešili su. Kad sam se vratio iz vojske 1999, zaposlio sam se kao mašin bravar. Ne limar. To svi u Čačku znaju, to ne krijem, rekao je Ostoja Mijailović.

Na šaljivu upadicu voditelja, bravar kao Tito, Mijailović je uz osmeh uzvratio:

– Rođen sam 25. maja. Ima tu nečega. 

Predsednik crno-belih je izjavio da je Partizan prekinuo saradnju sa Miškom Ražnatovićem zbog odlaska Jana Madara iz Partizana.

-Mogu slobodno da kažem da smo mi sa Miškom prekinuli saradnju iz tog razloga. Madar je nesportski izašao iz ugovora. Kako kreću problemi sa Madarom i Partizanom baš kada postaje deo te agencije? Sad će neko da objasni da je to slučajnost i da se kune u vernost, ne mora da mi se kune u vernost. Ta agencija je od Partizana uzela na milione eura, ja to u životu nisam imao nikada, to je jako loše, to rade loši ljudi, rekao je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SAMO POBEDA: Dortmud protiv PSŽ-a obezbedio LŠ i naredne sezone!

Fudbaleri Borusije Dortmund stekli su prednost pred drugi meč polufinala Lige šampiona protiv Pariz Sen Žermena. Golom Niklasa Filkruga slavili...

POVEZANE OBJAVE