PRED MEČ SA SRBIJOM ODSTRANJEN IZ TIMA: Golman koji je izazvao veliku pažnju ovog leta se neočekivano vraća u nacionalni tim!

Ovog leta je Anre Onana bio golman koji je izazvao najviše pažnje, pošto je u velikom transferu iz Intera prešao u Mančester Junajted, posle dugih pregovora.

Veliku pažnju je izazvao i krajem godine, kada je odstranjen iz reprezentacije Kameruna na Svetskom prvenstvu u Kataru, baš pred utakmicu protiv Srbije, na kojoj nije bio deo tima.

Međutim, sada se iznenađujuće ponovo našao na spisku selektora Rigoberta Songa i vratiće se na gol nacionalnog tima ove zemlje. Braniće protiv Burundija 12. septembra na utakmici Grupe C kvalifikacija za Afrički kup nacija.

U svetu fudbala, baš kao i u životu, nastaju odlučujući momenti, koji zahtevaju ključne izbore. Poslednjih meseci bio sam suočen sa raznim nepravdama. Međutim, moja ljubav je vezana za moju domovinu, Kamerun. Moja želja da predstavljam svoju zemlju nikada nije bila sporna. Odlučio sam se odazovem pozivu svoje nacije. Došlo je vreme da se ujedinimo, da radimo u harmoniji za naše zajedničko dobro, a to je Kamerun, stoji u saopštenju golmana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE