POGODI NAJVEĆU KVOTU – Igraj Mundobasket u Meridianu i osvoji vredne nagrade

Još uvek nije kasno – uskoči u igru i pogodi najveću kvotu!

Ova nedelja nas ponovno vodi na uzbudljivo putovanje kroz Filipine, dok u svetu sportskog klađenja Meridianbet priređuje apsolutni spektakl!

Svetsko prvenstvo u košarci je u punom jeku, što znači da je vreme za uživanje u online klađenju i kreiranju novih tiketa. Ono što nas posebno raduje jeste činjenica da je kladionicaMeridianbet pripremila ultra zanimljivu promociju i fantastične bonuse baš za ovaj Mundobasket!

Idemo korak po korak: posetite meridianbet.rs sajt ili preuzmite mobilnu aplikaciju, registrujte se uz promo kod bullseye i verifikujte svoj nalog. Nakon toga, osvojite neodoljivi BONUS DOBRODOŠLICE u vrednosti od 5.000 RSD – i to potpuno besplatno!

Sada je vreme da odigrate tiket sa najvećim kvotama i možda vam baš ovaj tiket donese fantastične nagrade kao što su: iPhone 14 Pro, Sony PS5, pokloni iznenađenja i bonusi za online klađenje!

Odigravanjem tiketa koji uključuje barem jedan meč sa Mundobasketa, minimalnom kvotom od 1.35 i uplatom od samo 100 RSD, ulazite u trku za fantastičnim nagradama!

Dakle, sve vas čeka na jednom mestu – Meridianbet!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dinamo udaljio Zvezdu od direktnog plasmana u LŠ

Kako je najavljeno novi format Lige šampiona koji će krenuti najesen donosi i neke novitete kada su kvalifikacije...

POVEZANE OBJAVE