MARIN O NOVIM POJAČANJIMA: Stigao je i najskuplji u istoriji srpskog fudbala, objasnio kako ga je Terzić ubedio

FK Crvena zvezda imao je buran finiš prelaznog roka.

Stigao je triling pojačanja i svi su licencirani za Ligu šampiona.

Crveno-bele su pojačali štoper Naser Điga iz Bazela, napadač Šerif Endiaje iz Adane i Korejac In Beom Hvang iz Olimpijakosa.

Zvezda bila na korak od bivšeg napadača Barselone

Poslednje pomenuti je najskuplji igrač u našem fudbalu plaćen 5 miliona evra. Šef sportskog sektora crveno-belih Marko Marin i skauting službe, objasnio je kako se to desilo.

U razgovoru za Mocartsport rekao je da su obavili sa igračem video poziv dok je on bio u Minhenu kod sunarodnika Kim Min Džea iz Bajerna. Onda je rekao da se u poziv uključio i Zvezdan Terzić.

On mu je, prema Marinovim rečima preneo da 19. septembra gostuju Sitiju i da idu na pobedu. Dodao je da slave pobedu i njegov rođendan što je igrača obradovlao da generalni direktor zna kada mu je rođendan.

Ovo je spisak igrača Zvezde za LIGU ŠAMPIONA

Marin je opisao da su ga tu “slomili” i odobrovoljili njegove agente. Zvezda će pre gostovanja na Etihadu igrati prvenstveni duel sa Čukaričkim na Banovom Brdu 16. septembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović potvrdio: Željko ostaje u Partizanu!

Na konferenciji za medije u "Kraun plazi" potvrđeno je predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je istakao da Željko...

POVEZANE OBJAVE