Napoli frapirao vulgarnom objavom o Kvarackeliji: ‘To je čisto sr*nje*

Može li Napoli obraniti Skudeto, kao u doba velikog Dijega Maradone, to je pitanje koje zanima sve u Italiji.

Iako, teško ostvarivo, jer je tek tri puta u istoriji osvajao naslov prvaka Serije A, ali jedan važan korak na tom putu Napolitanci su već napravili – sačuvali su ovog leta ubojiti tandem, Viktora Osimena i Hviču Kvarackeliju.

Gruzin je bio pravo otkrovenje prošle sezone, nije ni čudo što su se za njega otimali brojni evropski velikani, ali Napoli nije hteo ni čuti za pregovore, a kamoli prodaju.

Očekivalo se da će nakon sezone iz snova ‘Kvaradona’ dobiti novi, poboljšani ugovor, italijanski mediji poslednjih dana pišu da su pregovori u punom jeku, ali je Napoli sada sve to negirao vrlo oštrim i kratkim saopštenjem.

“Pojedini mediji pišu o novom ugovoru Kvarackelije. To je čisto sr*nje. Niko iz kluba nije razgovarao s Hvičom oko novog ugovora, jer mu važeći ističe za četiri godine. Nema nikakvih pregovora”, poručili su Napolitanci.

Kvarackelia je prošlu sezonu u dresu šampiona Italije završio sa 14 postignutih golova i 17 upisanih asistencija u svim takmičenjima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE