Selektor pred Mađarsku o povredama i prelaznom roku: Nagrada za sve igrače

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za odlazak na Prvenstvo Evrope koje se iduće godine održava u Nemačkoj.

Izabranike selektora Dragana Stojkovića, 7. septembra na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, očekuje duel sa Mađarskom, a zatim tri dana kasnije, 10. septembra, duel sa Litvanijom u Kaunasu.

Reprezentacija je od danas na okupu u Sportskom centru FS u Staroj Pazovi, selektor Dragan Stojković održao je konferenciju za medije gde je u uvodnom delu upoznao javnost sa kadrovskom situacijom…

Želeo bih najpre da kažem nekoliko reči koje se odnose na igrače koji zbog povreda neće biti sa nama tokom ovog okupljanja, jednostavno da ne bi bilo nekih spekulacija. Lazović ima povredu zadnje lože, Lukić problema sa aduktorom, Mašoviću je slomljen nos, Terzića takođe muči aduktor, Ratkova butni mišić, Gaćinović ima povredu trbušnog zida, Grujić gluteus … povredio se i Đuričić, imao je danas pregled i radi se o povredi zadnje lože. To su igrači koji su bili u rosteru ali zbog povreda nisu deo tima za ova dva meča. Ono što takođe želim da istaknem jeste da smo imali  zanimljiv prelazni rok i veoma sam srećam kada naši igrači napreduju u svojim karijerama, nalaze dobre klubove, sve me to čini zadovoljnim, ponosnim. Videli smo ekspanziju u Saudijskoj Arabiji, naša dva igrača su postali članovi Al Hilala,  a meni su samo napravili „mali problem“, jer pored svih liga koje pratim, sada ću morati i ligu Saudijske Arabije. Zatim golman Petrović, postao je član velikog kluba, kao što je Čelsi, Jović je prešao u Milano, Babić je potpisao za Spartak iz Moskve, Eraković je u Zenitu, Mladenović i Đuričić su sada u Panatinaikosu, Račić u Sasuolu…Dakle, mnogo toga se interesantnog desilo u prelaznom roku, sve su to koraci unapred u njihovim karijerama i drago mi je zbog tih promena koje su nagrada za sve njih, ali i nas koji smo verovali u njih – rekao je selektor Dragan Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Janakopulos pozvao Dončića: ” Dođi i doživi ovo iskustvo”

Košarkaši Panatinaikosa plasirali su se posle 12 godina na F4 Evrolige, izabacivši Makabi u majstorici. Nakon pobede  vlasnik Panatinaikosa Dimitris...

POVEZANE OBJAVE