Siti u problemima pred duel sa Zvezdom!

Fudbaleri Mančester sitija su nanizali sve četiri pobede u Premijer ligi, ali imaju i problema, i to kadrovskih.

Kevin de Brujne će pauzirati do sredine decembra, možda je i završio sa fudbalom za ovu godinu, a povrede vuku i engleski reprezentativci Džek Griliš i Džon Stouns pa će tako propustiti otvaranje Lige šampiona.

Šampion Evrope se trka sa vremenom i pitanje je da li će ova dvojica moći da se oporave do 19. septembra i duela sa Crvenom zvezdom u prvom kolu grupe G. 

Džona Stounsa već duži vremenski period muči mišić, u kombinaciji za sastav nije bio od Superkupa Evrope sa Seviljom, i taj meč je presedeo na klupi, a zapravo je od starta sezone jedino zaigrao u Komjuniti Šildu protiv Arsenala.

Džek Griliš se povredio pred duel sa Fulamom u subotu, propustio je poslednji meč pred pauzu i otpao sa spiska Gereta Sautgejta za predstojeće duele Engleske u kvalifikacijama za EURO. 

Prema najavama, Griliš i Stouns trebalo bi da se vrate na teren sredinom septembra, baš kada će šampion Evrope igrati protiv Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE