KRISTIJANO RONALDO JASAN: Rivalstvo je gotovo!

Portugalski fudbaler i drugi najbolji fudbaler svih vremena Kristijano Ronaldo, rekao je da je njegovo rivalsto sa Leom Mesijem završeno.

Ronaldo je pred nastavak kvalifikacija za EURO 2024. rekao da je to bilo “zdravo” takmičenje koje je dobro za sve ljubitelje fudbala.

-Rivalitet je završen. Bio je dobar, zdrav rivalitet koji se navijačima mnogo dopao. Ko voli Kristijana Ronalda, ne mora da mrzi Mesija ili obrnuto, jer su obojica veoma dobri. Promenili su istoriju fudbala i nastavljaju to da rade. Cenjeni smo u celom svetu, to je najvažnije. On pravi svoj put, ja svoj, čak i ako igramo van Evrope. On je dobro prošao, koliko sam ja video, pa tako i ja. Radi se o nastavku, nasleđe se nastavlja, ali rivalstvo ne. Već sam rekao, delili smo binu 15 godina i na kraju smo bili, ne bih rekao, prijatelji, jer nikad nisam večerao sa njim, ali mi smo profesionalne kolege i poštujemo jedan drugog, rekao je Ronaldo.

Ronaldo igra u Saudijskoj Arabiji u Al Nasru, dok je najbolji fudbaler svih vremena Leo Mesi u Americi u Interu iz Majamija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE