Nekadašnji trener Partizana ima novi klub

Nekadašnji trener Partizana Vladimir Vermezović novi je trener Mure, saopštio je slovenački fudbalski prvoligaš.  On je na klupi zamenio Dejana Grabića, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Nakon promocije, svoje utiske izneo je Vladimir Vermezović.

-Posle razgovora sa predsednikom, sportskim i tehničkim direktorom, video sam se u ambicioznim planovima kluba, gde nije isključena borba za sam vrh. Naravno, fokus će biti na razvoju mladih fudbalera, a i rezultat je veoma bitan. Srećan sam što se vraćam u crno-beli klub, jer ta boja predstavlja veliki deo mog života. Sa stručnim štabom nastojaćemo da ljubav koju pokazuju ovi divni navijači prenesemo u svlačionicu. To je prvi cilj, rekao je Vermezović.

Trenersku karijeru počeo je u Teleoptiku, a zatim je preuzeo Partizan koji je vodio u dva navrata. Trenirao je još Spartak iz Trnave, Kajzer Čifs, Orlando i Budućnost. Poslednji angažman Vermezović imao je u sezoni 2020/2021 kada je trenirao Hatu, klub u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE