OVO JE OŠTRO: Poruka od strane Real Madrida bacila je neizbrisivu mrlju na karijeru Dušana Vlahovića

Srpski reprezentativac i napadač Juventusa, Dušan Vlahović (23), povezivao se ovog leta s brojnim evropskim velikanima.

Među klubovima koji su ga analizirali je i Real Madrid, ali ‘Los Blancosi’ su odlučili da se ne upuštaju u transfer jer smatraju da bi ‘devetka’ Juventusa u nadolazećim sezonama mogla imati ozbiljnih problema s povredama.

Predsednik Reala Florentino Perez želeo je zvučno ime u vrhu napada, Vlahović je bio opcija, ali na kraju su se čelnici ‘Kraljevskog kluba’ predomislili u slučaju 23-godišnjeg Srbina.

Naime, oni su odustali od želje za transferom nakon što su u konsultacijama s brojnim stručnjacima dobili zabrinjavajuće izveštaje kako bi Vlahović u nadolazećim godinama mogao imati ozbiljne probleme s brojnim povredama.

“Glavni razlog koji je blokirao transfer Dušana Vlahovića su njegovi neprestani problemi s povredama. Posebno se radi o hroničnom problemu s preponama koje ima i koje će ga pre ili kasnije poslati na operacijski stol”, navodi madridski list Defensa Central.

Ovakve vesti definitivno se neće svideti Juventusu, ali ni srpskom centarforu…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAH KAVALIRSA: Samo 10 poena za četvrtinu, Medžik ubedljivo do izjednačenja! (VIDEO)

Košarkaši Orlanda poravnali su na 2-2 protiv Klivlenda u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije NBA lige. Ponovo su bili...

POVEZANE OBJAVE