PREOKRETI I PONIŠTEN GOL: Crna Gora se saplela!

Fudbaleri Litvanije i Crne Gore odigrali su nerešeno 2:2 u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Susret je obilovao preokretima i veoma zanimljivim finišem.

U prvom poluvremenu, domaćini su imali posed lopte. Crnogorci su više šutirali.

Gineitis je u 23. minutu šutirao pored stative. Litvanija je najbolju priliku imla u 38. minutu Šut Novikovasa odbranio je Milan Mijatović.

Crnogorci za to vreme nisu uputili ni šut na gol. Van jesu. Bez pogodaka se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu je Crna Gora krenula bolje. Nikola Krstović je postigao gol u 57. minutu ali je poništen zbog ofsajda.

To su Litvanci kaznili i poveli u 72. minutu preko Paulauskasa koji je iskoristio pas u prostor i grešku odbrane. I tu se gledao VAR, ali je gol potvrđen.

Što mu nije pošlo za nogom ranije jeste sada i Nikola Krstović je u 78. minutu poravnao na 1:1. Uposlio ga je lepim ubacivanjem Adam Marušić. Potpuni preokret i pobedu Crnoj Gori doneo je Stefan Savić u 90. minutu nakon što je Jovetić prebacio loptu na drugu stativu.

Litvanci su nakon toga uspeli da poravnaju na 2:2 preko Černiča u 94. minutu i obezbede remi. Litvanija sada ima 2 boda koliko i Bugarska, Crna Gora 5 a Srbija i Mađarska po 7 i igraju direktan duel večeras.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE