ŠTA NAS ČEKA U NJUJORKU? Polufinala vredna pažnje i SPEKTAKULARAN BONUS za klađenje!

Vreme je za teniski spektakl!

Baš kao što smo i očekivali, u polufinalima US Opena našli su se Karlos Alkaras i Danil Medvedev, kao i Ben Šelton i naravno – Novak Đoković!

Složili  bismo se da je Šelton iznenađenje u ovako dalekoj fazi grend slema, ali teško da možemo reći da će biti prelak zalogaj za Đokovića. Mora se uzeti u obzir da dvojica tenisera do sada nisu imali priliku da se nađu jedan naspram drugog, pa niko nije siguran šta možemo da očekujemo, međutim – Srbin je u pohodu na novu titulu i sigurno će dati sve od sebe da se ponovo nađe u finalu.

Bukmejkeri su saglasni u oceni da je Novak apsolutni favorit u ovom duelu, te je kvota na njegovu pobedu 1.05, a ako verujete u senzaciju i pobedu Šeltona – iskoristite kvotu 10.2.

U drugom polufinalu sastaće se, kao što smo rekli, Alkaras i Medvedev, a tu je već jasno da nas čeka pravi teniski spektakl! U prethodnoj rundi Medvedev je eliminisao Andreja Rubljova, dok je mladi Španac bio bolji od Aleksandra Zvereva, tako da su obojica imali teške zadatke.

Sada je vreme za nove izazove za obojicu, a prema rečima Alkarasa – silno je motivisna da ponovo izađe na megdan Đokoviću i to u finalu US Opena. Izgleda da mu je mladi teniser već upisao pobedu, a da li će uspeti i sam da bude tako superioran?

Bukmejkeri mu daju nešto veće šanse nego Medvedevu, pa je kvota na trijumf Alkarasa 1.30, dok je kvota na pobedu ruskog igrača 1.90.

A, uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI na istoj adresi možete naći i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Jer, sportska kladionica Meridian časti sve ljubitelje tenisa i novoregistrovana igrače, pa je tako dovoljno da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji uz promo kod bullseye i na vaš račun stiže spektakularan bonus!

Da biste pojačali užitak – iskoristite i promociju GEM, SET, BONUS i budite uvek na dobitku!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određene sudije: Oni će suditi meč između Budućnosti i Partizana

KK Partizan se priprema za drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti, koji se igra sutra 7. maja...

POVEZANE OBJAVE