Đoković o spornoj proslavi: Iskopirao sam ga

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u još jedno finale US Opena nakon što je savladao Bena Šeltona sa 3:0 u setovima 6:3, 6:2, 7:6 (4).

Nakon meča je izneo utiske.

-Odlično je pobediti u tri seta. Sve je išlo dobro, imao sam 2-0 i 4:2. Onda su stvari počele da se menjaju. Imao je set loptu. Servirao sam za meč. Pretrpeo brejk. Izgubio sam ritam. Publika se pri kraju meča uključila. Nije bilo lako zatvoriti meč. Nisam želeo da odemo u četvrti set. Znao sam da ima snagu. Ima neverovatan servis, dinamičan je, nepredvidiv. Morao sam da ostanem mentalno prisutan, smiren, fokusiran na plan igre i to šta treba da uradi. Trudio sam se da budem čvrst sa osnovne linije, da mu ne bude prijatno. Zadovoljan sam kako protiče turnir. Od prvog kola Sinsinatija do sada, stvarno je sve dobro. Zadovoljan sam tenisom i kako se osećam na terenu. Predstoji krajnji izazov i borba za još jednu Grend slem titulu, rekao je Đoković.

Novak je upitan i o proslavi pobede, pošto je “spustio slušalicu” Šeltonu. Ona je podigla dosta prašine na društvenim mrežama.

-Svidela mi se Benova proslava. Mislio sam da je veoma originalna, kopirao sam ga, ukrao mu proslavu, rekao je Đoković u svom stilu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan bivši igrač Partizana blizu potpisa za PAOK

Poznato je da su navijači Partizana i PAOK-a u bratskim odnosima, a i u sastavu kluba iz Soluna uskoro...

POVEZANE OBJAVE