EKSKLUZIVNA PONUDA U MERIDIANU: Iskoristi NAJVEĆE KVOTE i kladi se na „Orlove“!

„Svi za jedan – jedan za svi“, sada već čuvena rečenica koja opisuje košarkašku reprezentaciju Srbije i zaista – kada pogledamo ovaj tim, shvatimo da dišu kao jedan!

Mnogi su ih otpisali pre odlaska u Manilu, poraz od Italije je dodatno zakomplikovao stvari i poljuljao veru u „Orlove“, ali nekoliko dana kasnije – odbrojavamo do početka velikog finala u kom će Pešićevi momci odmeriti snage sa Nemačkom i boriti se za svetsko zlato!

Očekivano ili ne, naučili smo jednu važnu lekciju – nikada ne otpisujte košarkaše Srbije! A, sada je red da nam očitaju još jednu – kako postati šampion.

U nedelju, od 14:40 Srbija se sastaje sa Nemačkom, koja je takođe mnoge iznenadila eliminacijom SAD-a, a ko je favorit u finalu?

Verovali ili ne, razlika je zaista minimalna, ali bukmejkeri daju šanse našim „Orlovima“. Kvota na pobedu Srbije je je 1.98, dok je kvota na pobedu Nemačke 1.90.

Ali, to nije sve, s obzirom na to da su srpski košarkaši imali neke zaista ubedljive pobede, možete se kladiti i na pobedu sa razlikom, pa evo nekoliko predloga:

1 sa 6+ – kvota 2.40
2 sa 6+ – kvota 2.90
ostalo – kovta 2.65

A, sportska kladionica Meridian, osim toga – donosi i najnoviju opciju BET BUILDERBet Builder opcija omogućava ti da povežeš više igara u okviru istog meča na Mundobasketu i tako kreiraš svoj jedinstveni tiket. Pravila su jednostavna: minimalan broj selekcija je 2, važi za sistemske tikete, i ne zaboravi da Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

I pre svega toga – ne zaboravi da se registruješ i verifikuješ svoj nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmeš fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od čak 5.000 RSD, ali samo ako se registruješ uz promo kod bullseye!

Navijaj za „Orlove“, kladi se u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spajić prokomentarisao poziv u reprezentaciju za EURO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je danas širi spisak fudbalera za predstojeće Evropsko prvenstvo. Na njemu se,...

POVEZANE OBJAVE