EURO kvalifikacije: Kiksevi Italijana i Engleza, Glazer poklonio gol protivniku (VIDEO)

U današnjim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu naredne godine viđeni su neki iznenađujući rezultati.

Bodove su prosule reprezentacije Italije i Engleske. Pre svega će novi loš rezultat loše pasti Azurima, kojima plasman na takmičenje gde brane trofej ozbiljno “visi”.

Sve je krenulo loše po Italijane nakon titule šampiona Evrope. Prvo nije ostvaren plasman na Svetsko prventvo u Kataru, a nedavno je i Roberto Manćini napustio kormilo reprezentacije zbog para iz Saudijske Arabije, uprkos bezgraničnom poverenju koje mu je ukazano od strane tamošnjeg saveza,

Večeras su remizirali na gostovanju Severnoj Makedoniji, pošto je u Skoplju utakmica završena rezultatom 1-1.

Kapiten Ćiro Imobile je doveo goste do prednosti u 47. minutu, kada je glavom samo plasirao loptu u mrežu nakon što je Nikolo Barela majstorskim šutem pogodio prečku.

Ipak, Enes Bardi je u 81. minutu odlično izvedenim slobodnim udarcem savladao Donarumu i postavio konačan rezultat.

Italijani sada imaju samo 4 boda iz tri utakmice i zauzimaju treće mesto, iza Ukrajine, koja ima tri boda i utakmicu više.

Ukrajinci su i večeras zabeležili odličan rezultat remijem u Vroclavu protiv lidera Engleza, nakon što je utakmica takođe završena rezultatom 1-1.

Prednost domaćem timu doneo je Zinčenko u 26. minutu posle odlične akcije i dodavanja Konoplje sa desne strane. Izjedančio je Kajl Voker u 41. minutu, posle precizne duge lopte Harija Kejna. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

Engleska je lider grupe C sa 13 bodova na 5 odigrnih mečeva.

Istim rezultatom završena je i utakmica grupe I u Rumuniji, gde je gostovao Izrael.

Prednost Rumunima je u 32. minutu doneo iskusni Denis Alibec, posle kiksa golmana Zvezde Omrija Glazera, koji je intervenisao nesigurno posle šuta Stančijua, i dao loptu na tacni strelcu gola.

Rezultat je poravnao 19-godišnji Oskar Glouh pogotkom u 53. minutu utakmice.

Rumuni su tako zadržali drugu poziciju na tabeli grupe I sa 9 osvojenih bodova, jednim više od današnjeg protivnika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković započeo 423. nedelju vladavine

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 423. nedelju na vrhu ATP liste. Srpski igrač ima 9.990...

POVEZANE OBJAVE