Obradović nakon pobede u Laktašima: Večeras ću drugačije voditi utakmicu

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Hapoela iz Jerusalima na turniru u Laktašima povodom 50 godina Igokee. Rezultat na kraju meča je bio 86:81.

Trener crno-belih Željko Obradović je izneo utiske.

-Prvi utisak je da želim da se zahvalim ovim divnim ljudima koji su napunili halu u Laktašima, kao i svake godine. Neverovatna atmosfera. Mislim da je to doprinelo da gledamo jednu veoma dobru utakmicu, rekao je on i dodao:

Prilično sam iznenađen kvalitetom utakmice, s obzirom da nam je ovo bila prva utakmica u pripremnom periodu posle nekih manje od 10 dana rada.Video sam neke stvari koje treba da se poprave i radićemo u narednom periodu na tome, ali u svakom slučaju mislim da je Hapoel jedna odlična ekipa i da su ljudi večeras imali priliku da zaista uživaju u dobroj košarkaškoj utakmici.

Bilo je neizbežno pitanje i o plasmanu reprezentacije Srbije u finale Mundobasketa u Manili.

Gledali smo svi zajedno, radovali se. Reprezentacija igra izvanredno, ušli su u veliko finale, želimo im sve najbolje, navijaćemo i bodrićemo ih do kraja, naglasio je Obradović.

Partizan danas igra svoj drugi meč, na otvorenom terenu u Banjaluci od 18.30h, a rival će mu biti Turk Telekom koji sa klupe vodi Nenad Čanak.

-Ja ću drugačije voditi utakmicu, turnirski je sistem. Mislim da je ovo prava prilika da se igrači uigraju i da shvate zahteve koji su postavljeni pred njih, istakao je najtrofejniji evropski trener, a zatim i uputio čestitke domaćinu turnira:

-Čestitam Igokei veliki jubilej 50 godina i što su nas pozvali na ovaj turnir. Nadam se da će ljubitelji košarke uživati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE