REKAO JE ONO ŠTO MISLI: Legenda Intera ‘spustila’ Marcelu Brozoviću

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti kazao je u razgovoru za Marcu da je odluka Marcela Brozovića o odlasku u Saudijsku Arabiju bila “lična igračeva odluka”.

Brozović je, podsetimo, za milanski klub odigrao 330 utakmica, postigao 31 pogodak i upisao 43 asistencije, a za saudijski Al-Nasr potpisao je u letnjem merkatu.

-Jako je teško govoriti o tome jer su to isključivo odluke igrača, pri čemu više stvari presudi da odu tamo. Za vreme igračkih dana takođe sam bio u sličnim situacijama. Iz Intera sam mogao otići u velike klubove, ali kod mene je uvek prevladalo to kako sam se osećao u Interu. Njegove vrednosti i ljudi bili su ispred bilo kakvog novca.

-Međutim, to ne mora nužno značiti da je najgori izbor otići u Saudijsku Arabiju. To su prvenstveno lične odluke, zaključio je Zaneti koji je nosio Interov dres od 1995. do 2014. godine.

Brozović je za Inter igrao od 2015. godine. S ‘Nerazurima’ osvojio je pet trofeja, među kojima i Seriju A 2020./21. U protekloj sezoni igrao je s Interom u finalu Lige šampiona

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE