Pred Ligu šampiona: Zvezda saopštila važnu informaciju za navijače

Crvena zvezda je danas saopštila da u prodaju pušta pakete ulaznica za predstojeće mečeve grupne faze Lige šampiona protiv protiv Jang Bojsa (4. oktobar), RB Lajpciga (7. novembar) i Mančester Sitija (13. decembar).

Naime, od 12. septembra kreće onlajn kupovina, uz promotivne cene snižene za po 500 dinara.

Pozivamo sve navijače da budu deo Lige šampiona i pruže podršku od početka kupovinom paketa karata za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje, koji će se u prodaji naći već od utorka 12. septembra i trajaće do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće i prodaja na blagajnama stadiona ”Rajko Mitić”. Takođe, u Servisu za članstvo će od 12. septembra biti otvoren šalter za pomoć pri onlajn kupovini. Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24″, saopštila je Crvena zvezda.

Crvena zvezda se zahvaljuje navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone i poziva sve zvezdaše da što pre obezbede svoje mesto, jer je broj paketa koji je pušten u prodaju limitiran, dok pojedinačnih ulaznica za utakmice Lige šampiona neće bit

Podsećamo sve koji žele da prisustvuju Zvezdinim mečevima u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije, da je i dalje u prodaji i Premijum sezonska karta po nepromenjenim cenama, poručili su sa Marakane.

Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:

Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)

Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)

Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE