Terens Ros pričao o Partizanu: Jedina opcija van NBA lige

Terens Ros se često provlači kao naredno pojačanje Partizana, a sada je ponovo zagolicao maštu navijača. Naime, on je u jednom od svojih prethodnih “Twitch” lajvova istakao da je dobio ponudu Partizana, ali ipak priča je utihnula sve do danas.

Ros se opet uključio uživo na svom kanalu, te odgovorio jednom od navijača crno-belih, koji ga je pitao da li postoji šansa da gledamo iskusnog NBA košarkaša u ekipi Željka Obradovića.

Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram “preko bare”, to je jedina opcija, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE