JOVIĆ NAKON PROSLAVE: Sve nedaće koje su nas zadesile napravile su vezu među svima nama

Srbija je večeras ispred Skupštine pozdravila svoje velike šampione Novaka Đokovića, košarkaše i basketaše, koji su gotovo istovremeno postigli briljantne uspehe.

Svoje utiske je nakon proslave za “RTS” izneo plej naše reprezentacije Stefan Jović.

Ovo je nešto neverovatno, što svi doživljavamo ovde, sa Novakom i sa basketašima. Nešto što odavno nije viđeno. Hvala prvo publici koja je došla, našem narodu, koji je došao da nas podrži i da nam uveliča sve ono što smo uradili. Ovo je za njih, igrali smo srcem i hvala im još jednom, rekao je Jović.

Srpski košarkaš je govorio i o odnosu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, koji se sa njima našao na balkonu.

Znači svakako kad je najbolji sportista sveta tu za nas, kada nam pruža podršku i sve što je neophodno za najveći uspeh. To nam sigurno puno znači i daje nam samo motivaciju da sledeće godine budemo još bolji i da se bože zdravlja vratimo sa medaljom, istakao je plej španske Saragose.

Sve nedaće koje su nas zadesile u Manili su sigurno napravile vezu među svima nama da dišemo kao jedan i funkcionipemo kao porodica, što su svi osetili i primetili, i to je najveća pobeda, poručio je plejmejker naše reprezentacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE