Mihailo Ristić promovisan u novom klubu

Srpski fudbaler Mihailo Ristić novi je fudbaler španske Selte, u kojoj je danas promovisan.

On u ovaj klub stiže nakon samo 12 utakmica odigranih u dresu portugalske Benfike, pa je promena sredine bila neophodna.

Veoma sam srećan što sam ovede, imam jako dobar utiske o klubu, gradu i okolini. Oduševljen sam i siguran da ćemo zajedno postići mnogo uspeha do kraja sezone. Pregovori su bili veoma brzi, moj prvi utisak je da je ovo jedinstven klub. Neki prijatelji su mi govorili o tome, a sada sam se i lično uverio. Svi su me odlično dočekali, sve je bolje od očekivanog. Život, treninzi, uslovi, ljudi u klubu, sve uopšte, rekao je srpski fudbaler prilikom promocije u novom klubu.

Jedan od glavnih razloga za izbor novog kluba bio je i trener Rafa Benitez.

Svi želimo da radimo sa najboljima, a on je jedan od najboljih trenera u fudbalu. To je nešto što me navelo da donesem odluku da dođem ovde. Siguran sam da sa Rafom možemo da nastavimo da napredujemo i rastemo, kako bismo postigli uspehe koje želimo, smatra Ristić.

Odluku mu je olakšao i nekadašnji saigrač iz mlađih selekcija reprezntacije Dejan Dražić.

On je moj blizak prijatelj, razgovarali smo, jako se radovao zbog mene. Govorio mi je samo dobre stvari o klubu, nema razloga da mu ne verujem, rekao mi je da neću pogrešiti da dođem, otkrio je srpski fudbaler.

Ristić je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, a potom je gradio u ruskom Krasnodaru, francuskom Monpeljeu i na kraju u Portugalu, do prelaska na drugi deo Pirinejskog poluostrva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆ SVESTAN GREŠAKA: Uništili su nas u reketu!

Košarkaši Denvera čekaće narednu priliku da završe plej-of seriju protiv LA Lejkersa. Jezeraši su sinoć slavili i smanjili na 3:1....

POVEZANE OBJAVE