A za ROĐENDAN, PUT U MEKSIKO! Evo kako je B. Đ iz Novog Beograda osvojio putovanje na EGZOTIČNU DESTINACIJU

Vernog igrača Meridiana B. Đ iz Beograda definitivno je posetila talija!

Nakon avanture koja je trajala gotovo čitavog leta, došlo je vreme da se proglase pobednici. Pinata Loca Madness promocija koja je održana u Meridianu je završena, a najviše sreće je imao verni igrač B. Đ. sa Novog Beograda.

Ovaj penzioner najčešće posećuje Meridian kladionicu u Gandijevoj ulici gde je i saznao za ovu akciju. To je “njegova baza” i mesto na kojem se oseća kao kod kuće.

Zadovoljan je meridianbet.rs sajtom i nikada neće menjati mesto najvećih bonusa! A, kako i ne bi bio, jer mu je upravo avantura na sajtu donela PUT U MEKSIKO ZA DVOJE.

Da stvar bude bolja poklon mu je uručen na njegov ROĐENDAN! B. Đ je posebno bio dominantan u drugoj fazi takmičenja koja se održala na slotovima provajdera Expanse Studios, a nakon završne faze sakupio je 12.813.858 poena što mu je bilo dovoljno za prvo mesto.

Kao i svaki pravi roditelj, putovanje je poklonio svojoj ćerki koja je zaljubljenik u egzotične destinacije. Čekamo “fotke” sa prelepih meksičkih plaža i želimo putnicima izuzetan provod!

Meridian nastavlja sa sjajnim promocijama i u narednom periodu, a da biste pridružili potreban vam je aktivan korisnički nalog.

Ukoliko još uvek nemate kreiran nalog, sada je savršen trenutak da se pridružite! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE će vam biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za slot igre, tako i za sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE