Novi igrači Partizana oduševljeni: Neverovatna atmosfera

Košarkaški Partizana sinoć su u prijateljskom meču odigranom na Tašmajdanu savladali Fuenlabradu rezultatom 93:63 pred nešto više od 7.000 navijača crno-belih.

Ceo svet je oduševljen spektaklom koji su priredili navijači Partizana, a i nova pojačnja crno-belih nisu krila oduševljenje. Mateuš Ponitka, kaže da je ovo bilo neverovatno iskustvo.

– Da, bilo je neverovatno! Pripremili smo utakmicu van hale, bilo je veoma lepo, sjajno iskustvo za oba tima. Znam istoriju ove utakmice, sjajno je što su navijači došli u ovolikom broju i podržavali su nas tako mnogo i glasno, rekao je Ponitka i dodao:

Igrali smo tri utakmice na otvorenom, dve u Banjaluci i jednu ovde. Ali sledeća utakmica će biti da tako kažem, normalna utakmica, igramo Superkup ABA lige, biće dobar izazov za nas i šansa da pobedimo u važnim mečevima na startu sezone, rekao je poljski košarkaš za Jutjub kanal Partizana.

I NBA pojačanje Dozir je oduševljen.

– Neverovatno, neverovatna atmosfera, čoveče! Sada vidim zašto su proglašeni najboljim navijačima u ligi ili u svetu. Blagosloven sam što mogu da igram pred njima i što možemo da iskoristimo tu prednost. Kada sam odrastao igrao sam pod otvorenim nebom, dobro je vratiti se korenima, da dobiješ taj osećaj iz detinjstva, ali igrati napolju kao profesionalac je uzbudljivo. Uhvatio sam sebe da gledam navijače tokom igre, korisno i uzbudljivo iskustvo, radujem se novim izazovima.

Frenk Kaminski je istakao da nešto ovako nikada nije doživeo.

– Bilo je zabavno, kul, atmosfera je bila sjajna, navijači su ludi, nikada nisam osetio ovako nešto i jedva čekam da vidim kako će to izgledati u Areni, rekao je Kaminski i dodao:

– Apsolutno, radimo na tome da budemo bolji i bolji, ima nekih razlika gde moram da budem bolji u odnosu na mečeve u NBA, da naučim drugačije stvari u odnosu na igru iz NBA. Predsezona je odlična, tim postaje sve bolji i bolji, osećamo se komfornije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE