601782 je tvoj srećan broj – Danas odigraj OVAJ TIKET i spremi se za veliki dobitak!

Uzbudljiv vikend na fudbalski terenima širom Evrope je pred nama. Pripremite se za dane ispunjene vrhunskim utakmicama u najjačim fudbalskim ligama! Od Pariza do Minhena, očekuje nas prava goleada. I da, ne zaboravite da proverite brzi tiket broj 601782 za šansu da ostvarite impresivan dobitak!

PSŽ protiv Nice – petak, 21.00

Petak veče će biti obeležen duelom između PSŽ-a i Nice. Očekuje se da će Parižani izlaziti snažno na teren, tražeći pobedu. Ali, da li će i Nica imati reči za reći? Kvota za opciju “1&GG” u Meridianu iznosi zavodljivih 3.00.

Bajern Minhen protiv Bajer Leverkuzena – petak, 20.30

Akcija se seli u Nemačku gde se sastaju Bajern Minhen i Bajer Leverkuzen. Bavarci uvek nude spektakl, ali Leverkuzen neće biti lak protivnik. Ako verujete da ćemo videti golove s obe strane, a da će uz to pobedu odneti domaćin – kvota za opciju “1&GG” iznosi 2.55.

Derbi Milana: Inter protiv Milana – subota, 16.15

Subotnje popodne donosi nam jedan od najuzbudljivijih derbija – Inter protiv Milana. Ove dve ekipe će se boriti za prevlast u gradu mode i fudbala. Kvota za opciju “1GG” je atraktivnih 4.70. Eto, prilike da „gađate“ prvo poluvreme na meču gde se tradicionalno očekuju golovi.

Valensija protiv Atletiko Madrida – subota, 16.15

U Španiji, Valensija će se suočiti s Atletiko Madridom. Ovo obećava veliku borbu na terenu, a ukoliko mislite da će oba tima zatresti mrežu u prvih 45 minuta igre, kvota za opciju “1GG” iznosi visokih 5.60.

Frajburg dočekuje Dortmund – nedelja, 15.30

Za kraj vikenda, imamo utakmicu između Frajburga i Dortmunda. Nemački fudbal je uvek neizvestan, a kvota za opciju “1GG” iznozi 3.60.

https://www.instagram.com/p/CxNOtueAdcq/

Dakle, sve je spremno za uzbuđenje jer tu je brzi tiket broj601782 koji vam može doneti impresivan dobitak. Ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs – registrujte se odmah sada jer tom prilikom dobijate i bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 RSD.

Uživajte u akciji na terenu i držimo palčeve da vam brzi tiket broj601782 donese sreću i velike dobitke. Spremite se za spektakularan fudbalski vikend!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON ŠTO JE RAZBIO DENVER: Edvards se poklonio Jokiću

Košarkaši Denvera gube nakon prvog meča polufinala zapadne konferencije. Minesota je napravila brejk 106:99 za vođstvo od 1:0. Kod pobednika se...

POVEZANE OBJAVE