Panter je prve sezone u Evropi zaradio 40.000 dolara: Evo kada je stigao do sedmocifrenog ugovora

Kapiten Partizana i jedan od najboljig igrača Evrolige Kevin Panter naveo je u podkastu “Swish Cultures” da je prošao dug put do milionskog ugovora u Evropi.

U svojoj prvoj sezoni u Evropi zaradio je 40.000 dolara.

-U prvoj sezoni u Evropi zaradio sam 40.000 dolara, a prvi sedmocifreni ugovor dobio sam u šestoj sezoni. Dakle, trebalo mi je pet sezona da do toga dođem, rekao je kapiten Partizana.

Sjajni košarkaš je igrao u Lavriju, Antverpenu, Rosu Radomu, AEK-u, Virtusu, Olimpijakosu, Crvenoj zvezdi i Olimpiji Milano, Panter je došao do Partizana i milionskog ugovora.

-Imao sam cilj. Kada sam igrao za Lavrio, naišao sam na evroligašku utakmicu. Kvalitet igre odmah mi je zapao za oko, iako tad ništa nisam znao o tom takmičenju. Zvao sam agenta da mi kaže nešto više i rekao mu da ću jednog dana biti na tom nivou. Kada sam leti bio u SAD, radio sam naporno i nisam traćio novac. Imao sam plan od četiri-pet godina i tačno sam znao šta mi je cilj. Za mene je najvažnije da igram mnogo i da mogu finansijski da se brinem o svojim ljudima, jasan je Panter.

 dresu crno-belih ga je dočekao Željko Obradović.

-Igranje za Željka Obradovića mi je mnogo pomoglo. Sa mentalnog aspekta, učinio je da više razmišljam tokom cele igre: donošenje odluke, različite vrste dodavanja. Mnogo mi je pomogao da dostignem viši nivo, ističe sjajni košarkaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lepe vesti za Olimpijakos pred treću utakmicu sa Barselonom

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau će biti spreman za naredni meč koji njegova ekipa igra protiv Barselone u okviru Evrolige. -...

POVEZANE OBJAVE