Dozer o Partizanu: Ovde je svaki dan sve bolje

Jedno od najvećih pojačanja beogradskog Partizana pred početak sezone 2023/2024 Amerikanac Pi-Džej Dozer je oduševljen atmosferom koju prave navijači crno-belih.

On je godinama bio saigrač Nikoli Jokić u Denveru, a sada je pojačao tim koji sa klupe predvodi Željko Obradović.

-Kada sam mu rekao gde idem, smesta me je pozvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će me svi lepo dočekati i da su navijači najbolji na svetu. Sada kada imam priliku da radim u Evropi, mogu da vidim odakle Jokiću takvi kvaliteti. On je igrač od kojeg sam najviše naučio, rekao je 26-godišnji Pi-Džej Dozer.

Doužer je rekao da je, kada je javnost saznala da će doći u Partizan, dobio pregršt poruka o tome kako je to savršeno mesto za njega – ne samo zbog atmosfere na mečevima, već i zbog prilike da radi sa Željkom Obradoivćem.

-Trener Obradović je neverovatan, čoveče… Mogu to da vidim iz prve ruke. Shvatio sam da je on drugi tip trenera koji poznaje igru, ali na neki drugačiji način. Što se tiče Beograda, nisam imao priliku mnogo toga da vidim jer smo odmah otišli na planinu na pripreme posle mog dolaska, a potom smo išli na još jedan pripremni turnir. Međutim, bio sam u nekim restoranima i odlični su, izjavio je bek iz Južne Karoline.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVANIČNO: Nan potpisao za Panatinaikos i dobio poklon od predsednika (VIDEO)

Američki košarkaš Kendrik Nan potpisao je danas novi ugovor sa Panatinaikosom, kao što je i juče najavljeno. Sjajni košarkaš potpisao je...

POVEZANE OBJAVE