Jović debitovao u debaklu Milana u gradskom derbiju, Tiram je nezadrživ! (VIDEO)

Fudbaleri Intera nastavljaju sa sjajnim partijama na startu nove sezone. Ovog puta su u 4. kolu Serije A ostvarili veliku pobedu u gradskom derbiju Dela Madonina, savladavši Milan sa ubedljivih 5-1!

Iako je napustio teren u 64. minutu, igrač utakmice svakako je Markus Tiram, koji nastavlja da blista otkako je ovog leta obukao dres Nerazura. On je već u 5. minutu gotovo otresao svog čuvara, stvorivši izglednu šansu koja se završila tako što je Dimarko uposlio Mehitarjana za prednost od 1-0.

Do kraja poluvremena se Tiram upisao i u strelce, i to na kakav način! Iz veoma teškog ugla u 38. minutu je pogodio malu mrežu, možda i iznenadivši Menjona.

Najavu uzbudljive završnice dao je Rafael Leao, koji je u 57. minutu smanjio na 2-1. On je u svom stilu pretrčao Darmijana nakon lopte koju mu je u prostor poslao Olivije Žiru, koji je ipak uspeo da se oporavi za važnu utakmicu, ali ne i da postigne gol.

Međutim, 12 minuta kasnije Mehitarjan svojim drugm golom ubrzo vraća dva gola prednosti. Lautaro je prihvatio dugu loptu, nakon čega je odmah uposlio Jermena koji je naciljao bliži ugao Majka Menjona i doneo prednost od 3-1.

Od 77. minuta Pioli više nije imao šta da čeka, pa je u igru uveo srpskog reprezentativca Luku Jovića, kako bi pojačao ofanzivu. Tako je naš fudbaler upisao debi u velikom derbiju.

Ipak, izmenom se ništa nije izmenilo, štaviše. Već nepuna dva minuta kasnije Ernandez je faulirao Lautara u šesnaestercu, pa je Čalhanoglu sa penala povisio na nedostižnih 4-1. Na kraju je u trećem munutu zaustavnog vremena Davide Fratezi, koji je u 63. minutu zamenio Barelu na terenu, postavio konačnih 5-1, za pravi debakl Rosonera. Mehitarjan je ovom prilikom svom učinku pridodao i asistenciju.

U narednom kolu Milan na San Siru dočekuje Veronu, dok će Inter gostovati Empoliju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE