Mijailović jasan: Ne krijemo ambicije, želimo još veći uspeh

Aktuelni šampiona ABA lige, Partizan ima velike ambicije za predswtojeću sezonu. U klub su stigli Pi Džej Dozijer, Mateuš Ponitka, Frenk Kaminski i povratnik Ognjen Jaramaz. Naravno, stub, zapravo temelj, činiće oni koji su odlučili da ostanu i u novoj sezoni – Kevin Panter, Zak Ledej, Džejms Naneli..

To nije sve kada su u pitanju pojačanja, jer u redove crno-belih će doći još novih imena.

– Ne krijemo ambicije, želimo još veći uspeh, a zna se šta je veće od onoga što smo ostvarili prošle sezone… Nije uputno da komentarišem rivale. Oni imaju svoj put, mi imamo svoj. Svakako će Evroliga biti veoma jaka, kaže za Sportal predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Mijailović se zatim osvrnuo na pojačanja.

-Klub je za sportski sektor obezbedio veći budžet u odnosu na prošlu sezonu za nekih 25 odsto, što je puno više u odnosu na lane. Odabir igrača, kao i u svim ozbiljnim klubovima, vrše sportski direktor i trener. Naravno da se ja na kraju pitam o visini ugovora i ko dolazi, a ko ne. Na našem okupljanju povodom početka sezone, medijima sam jasno rekao kako očekujem da završimo jedno važno pojačanje. Naravno, pojedini mediji su preneli “najveće pojačanje”, pretpostavljam zbog čitanosti, što nije korektno. Ne mislim da će doći neko važniji od kapitena Pantera i ostalih momaka koje je želela cela Evropa. Naš roster još nije kompletiran, to je jasno, ali se moramo zaustaviti na projektovan budžetu. Ne želim da se vratimo u 2017.

Željko Obradović ulazi u treću, poslednju godinu ugovora. Da li će saradnja biti nastavljena?

-Isto važi kao i na početku. Željka Obradovića i Partizan vezuje mnogo više od bilo kog ugovora. A neke ideje možemo i da zadržimo za sebe sada, rekao je Mijailović za pomenuti medij.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE