TSC slavio uz kišu golova pred debi u Ligi Evrope, poraz Vojvodine (VIDEO)

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole slavili su na svom stadionu u 7. kolu Superlige na svom terenu protiv pančevačkog Železničara sa 6-3.

U, malo je reći, efikasnom susretu tim sa severa zemlje se radovao pred debi u Ligi Evrope za četiri dana, kada će gostovati Vest Hemu.

Ifet Đakovac je već do 10. minuta doneo domaćima prednost od 2-0, posle golova u 3. i 10. minutu. Do kraja poluvremena na 3-0 je golom u 37. minutu povisilo ovoletošnje pojačanje iz Crvene zvezde Petar Stanić.

Aleksandar Đorđević je u 55. minutu smanjio na 3-1, najavivši pravu kišu golova u drugom poluvremenu.

Cvetinović je u 67. minutu vratio tri gola prednosti TSC-u, a Stanić je tom prilikom svom učinku pridodao i asistenciju. Gotovo sve je bilo jasno u 77. minutu, kada je mladi Miloš Pantović povisio na 5-1, ali daleko od toga da su mreže mogle da “odmore”.

Aleksandar Đorđević je svojim drugim golom u 80. minutu smanjio na 5-2, a Đorđe Šušnjar na dva gola minusa u poslednjem minutu regularnog dela utakmice, kada je Stefan Hajdin zabeležio drugu svoju asistenciju.

Međutim, tačku je stavio bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić tek u 3. minutu zaustavnog vremena.

TSC nakon povratka iz Engleske imaće najverovatnije produženi odmor pošto će se na njihov predlog odložiti utakmica protiv Crvene zvezde narednog vikenda.

Pored TSC-a večeras su igrala još dva tima sa severa zemlje, i to u međusobnom okršaju. U Subotici je Spartak savladao Vojvodinu sa 2-0.

Golove su postigli Strahinja Tanasijević u 14. i Vojo Ubiparip, bivši napadač novosadske Stare Dame, u 56. minutu.

U narednom kolu Vojvodina će dočekati Javor, a Subotičani Voždovac.

UZAVREO DUEL NA BRDU: Dva penala, neverovatan promašaj, poraz Zvezde pred Siti! (VIDEO)

Upravo je Voždovac na stadionu na krovu slavio večeras protiv lučanske Mladosti sa 3-1.

Golove za pobednički tim postigli su Burmaz u 16, Vujanović u 48. i Mitrović u 90. minutu, dok je Varjačić u međuvremenu doneo izjednačenje u 41. minutu.

Mladost će u narednom kolu dočekati Novi Pazar, koji se silno pojačao u završnici prelaznog roka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE