Velika podrška na Brdu: Delije izdale saopštenje pred meč sa Čukom

Srpski šampion Crvena zvezda u okviru novog kola Superlige Srbije gostujue Čukaričkom na Banovom brdu. Iako svi već pričaju o susretu sa Mančester sitijem u Ligi šampiona, za crveno-bele je i meč sa Čukom od izuzetnog značaja.

Kiks bi uveo crveno-bele u nedozvoljen minus, pa navijači kluba sa stadiona “Rajko Mitić” pokušavaju da animiraju publiku na razne načine. Delije su izdale saopštenje o tome koliko je meč protiv Čukaričkog važan, a sada su se ponovo oglasile.

– Sve karte za naš kavez su prodate. Svi koji još nisu nabavili kartu neka dođu malo ranije i neka kupuju za nastavak tribine, da je popunimo do kraja! Samo dođite malo ranije, kako bi od prvog minuta naš klub imao podršku kakvu treba da ima u ovom trenutku! Svi koji budu u nastavku tribine pored kaveza, neka priđu da bi napravili jednu veliku celinu da što bolje navijamo i bodrimo klub do pobede, stoji u saopštenju Delija.

Ovaj meč je na programu u subotu od 18:05.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAĐ SE OBRATIO PIKSIJU: Doneo nam je mnogo bodova, za njega ima mesta na spisku

Fudbaleri Partizana sutra u 6. kolu plej-ofa Superlige gostuju Čukaričkom. Crno-beli će pokušati da sačuvaju drugo mesto i obezbede...

POVEZANE OBJAVE