Lazetić jasan: Ja sam protivnik odlaganja utakmica

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je nije bio za to da se meč sa Crvenom zvezdom odloži.

Duel dva rivala planiran je za naredni vikend, međutim, dva tima će nakon gostovanja u Evropi, odmarati. Crvena zvezda u utorak igra protiv Mančester sitija u Ligi šampiona, dok TSC igra u četvrtak sa Vest Hemom u Ligi Evrope.

-Ja sam protivnik odlaganja utakmica. Niti sam tražio da se odloži utakmica, niti želim da se utakmice odlažu. Koliko nam odgovara ili ne odgovara, to je hipotetički. Znam da postoje pravila, termini utakmica i da se to promenilo. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? Ja to ne želim… Mislim da nije prema svim protivnicima korektno, rekao je Lazetić, a prenosi “Mocartsport”.

Slična situacija je bila nedavno, kada je TSC igrao protiv Radničkog, između dva meča sa Bragom.

-Ja nisam želeo da odlažem ni Radnički Kragujevac kada smo imali pravo, između dve Brage i zbog toga smo protiv Brage u drugoj utakmici izgledali kako smo izgledali, jer je bilo malo razmaka. Ali, takva su pravila svuda u Evropi. Svi imaju utakmice na tri dana, mi smo sada u tome, spremali smo se za to. Spremao sam igrače na to da igraju na tri, četiri dana. Imamo roster da to igramo. Možda bi primili pet golova i u petak uveče došli iz Londona, hipotetički, nama odlaganje možda i odgovara, ali ja to nisam želeo, niti TSC, kazao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE