PRESTIGLI ZVEZDU: Zahid započeo, penali Saldanje i Natha doneli preokret Partizanu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik iz Surdulice 3:2 u 7. kolu šampionata Srbije. Gosti su propustili veliku prednost a crno-beli iskoristili kiks večitog rivala i pretekli ga na tabeli.

Meč na stadionu u Humskoj loše je počeo po domaćine. Surduličani su poveli već u šestom minutu.

U strelce se upisao Mateja Gašić na dodavanje Duronjića. Partizan je imao pre toga izgledne šanse preko Stojkovića i Saldanje.

Crno beli su nastavili sa napadima posle gola. U 23. minutu je novu odličnu priliku propustio Natho. Šutirao je ali je Ranđelović uspeo da loptu krajnjim naporom skrene do stative.

To ih je koštalo primljenog drugog gola. Posle asistencije, u 27. minutu je Duronjić pogodio za 2:0. Ista situacija se dogodila crno-belima kada su imali početni minus od 2:0 protiv IMT-a.

U 38. minutu, poništen je gol Mateuša Saldanje zbog prethodnog faula Severine nad Hajdarevićem. Posle je Partizan ostao i bez isključenog Šćekića.

Na kraju Radnik ima dva gola više po odlasku na odmor. Prvu šansu u nastavku imao je rezervista Nemanja Nikolić. U 54. minutu je iz blizine šutirao preko gola.

Crno-beli su uspeli da smanje na 2:1 sa desetoricom igrača. U 61. minutu pogodio je nedavno pridošli Gajas Zahid. Asistirao mu je Nikolić. I ovaj gol je proveravan u VAR sobi, ali je priznat za njegov prvi gol u dresu Partizana.

Mihajlo Ilić je propustio priliku za 2:2. Na centaršut Natha, prebacio je gol gostiju u 71. minutu. Međutim, to je pošlo za rukom Mateušu Saldanji. On je u 81. minutu realizovao penal.

U nadoknadi je i Radnik ostao sa deset igrača. Isključen je Oreščanin. Međutim, u nadoknadi je Partizan stigao do trijumfa nakon realizovanog penala Natha.

Partizan je prišao na bod zaostatka drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi a pet od lidera TSC-a. Sledećeg vikenda gostuju Železničaru. Radnik dočekuje Radnički Niš sa 9. mesta na tabeli.

Partizan – Radnik Surdulica 3:2 (0:2)

Zahid 61′, Saldanja (p.) 81′, Natho (p.) 90+ – Gašić 6′ , Duronjić 27′

Partizan: Jovanović , Stojković, Ilić, Marković, Šehović , Kanute, Belić , Severina, Natho, Menig , Saldanja

Radnik Surdulica: Ranđelović, Abubakar, Vranjanin, Oreščanin , Gašić, Hajdarević, Mitošević, Jović , Duronjić, Kunić, Bogdanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE