Jago iskreno: Vreme sa Teodosićem mi je bitnije od novca

Na pripremnom truniru u Minhenu, Brazilac Jago Dos Santos je debitovao za crveno-bele.

Brazilski plejmejker protiv Albe je postigao šest poena, dok je u portiv Bajerna imao učinak od pet poena i šest asistencija. On je pričao o ekipi u koju je stigao.

-Za mene je ovo san, ovo je ludo. Igrao sam u Nemačkoj, sada ću igrati u najvećoj dvorani u Evroligi. Što se mene tiče, ja sam jako srećan što sam ovde, što mogu da sarađujem sa ovim igračima, trenerima i svima ovde, rekao je Jago za Meridian sport i dodao:

-Ovo su novi igrači, nova sezona, mislim da će nam trebati više treninga, više vremena zajedno, da svi budemo usmereni ka istoj strani. Ali to je u redu, ovo su tek dve utakmice, ovo je važno za nas kao igrače, za klub i za trenera. Normalno je da na početku ne budemo svi na svojim mestima. Dve utakmice, pobeda i poraz nisu toliko bitni jer je ovo predsezona i tek počinjemo. Trebaće nam više treninga i vremena zajedno.

Novi Zvezdin plej rekao je da mu je veoma važno što će sarađivati sa iskusnim Milošem Teodosićem.

-Gledao sam Teodosića, ne znam koliko godina, a sada sedi pored mene. Ovo mi je važno, s obzirom da unapređujem igru. Pratio sam Teovu karijeru, to što sam sa njim svaki dan, bitnije mi je od novca, zaključio je Jago.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE