Nikola Jokić gleda Partizan: Željko Obradović o NBA igraču i poruci koju je dobio od njega

Trener Partizana Željko Obradović je tokom gostovanja na TV Arenasport izneo svoje mišljenje o najboljem košarkašu planete Nikoli Jokiću.


EURO 2024: Slovačka- Ukrajina | Poljska- Austrija | Nizozemska- Francuska


Najbolji košarkaški trener fasciniran je sjajnim košarkašem.

-Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli, pitao sam ga “Nikola, kako si”. On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije. Ja sam bio prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, on je gledao i Partizan, ja to znam, rekao je Obradović.

Zanimljivo je da je čak i uticao na igru Partizana. 

-On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, jednom igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godina igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad, rekao je Željko Obradović. 

Podsetimo, Jokić je savetovao i Doužera da dođe u Partizan koji ima najbolje navijače na svetu.

-Kada sam mu rekao gde idem, odmah me je zvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će me svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj “hajp”. On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam, rekao je nekadašnji igrač Denvera.


EURO 2024: Gruzija- Češka | Turska- Portugal | Belgija- Rumunjska


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKO POJAČANJE U NOVOM SADU: Stigao dvostruki šampion ABA lige!

Košarkaši Vojvodine minule sezone stali su nadomak plasmana u regionalnu ABA ligu. Već tada su imali vrlo ambiciozne potpise poput...

POVEZANE OBJAVE