Obradović nakon pobede govorio o utakmici, mladom timu Mege i Aleksi Avramoviću

Košarkaši Partizana uspešno su započeli novu sezonu, pobedom nad ekipom Mege i plasmanom u polufinale ABA Superkupa.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Jasno je da tim još nije na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, s obzirom na to da je pripremni period bio kratak i da smo odigrali malo utakmica, ali za to smo se odlučili jer je pred nama vrlo naporna sezona. U prva dva meseca ćemo imati po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11. Zato sam se odlučio za ovaj plan i program, objasnio je trener crno-belih.

Potom se osvrnuo i na mladi sastav Mege, koji je pružio sjajan otpor i uspeo u jednom momentu da potpuno neutrališe veliku prednost crno-belih.

Odlična utakmica Mege. Mladi igrači, odlično vođeni, zanimljiva utakmica i taktički i za gledaoce. Čestitke i mojim momcima na pobedi, da u polufinalu budemo što bolji. Hvala svima koji su došli u halu, naročito navijačima Partizana, istakao je Obradović.

Posebno se osvrnuo i na Aleksu Avramovića, koji se nakon blistavih partija na Svetskom prvenstvu vraća svom timu.

Bilo je dosta propusta u odbrani, radimo na tome. Utakmice su najbolji pokazatelj toga. Na jedan način se pripremaš, onda dođu neke druge stvari na koje ne možeš da utičeš. Ponitka je ostao u Beogradu, Aleksa Avramović se tek vratio posle Mundobasketa, ima i problem sa skočnim zglobom. Trebalo bi Aleksa da odradi jednu teretanu, taj pripremni trening pred utakmicu. To nije ništa neuobičajeno za ovaj deo sezone, i skoro cele prošle pripreme smo igrali sa jednim pravim plejmejkerom

Protivnik crno-belima u polufinalu biće Igokea, koja je iznenadila Cedevita Olimpiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE